Knappe tiden ehk 18.sajandi gastronoomilised maitsed
Siirdume ajas tagasi 18. sajandisse ja tutvume tolleaegse toidukultuuri, etiketi, lauakatmispõhimõtete ja traditsiooniliste roogadega. Kas paar sajandit tagasi oli viisakas suppi luristada või taldriku ümber kontidest tara ehitada? Kas teadsid, et kartul jõudis igapäevasele söögilauale alles 18. sajandi teisel poolel? Võrdleme 18. sajandi lauakombeid ja toite tänapäevastega. Toidu ja toidukultuuriga tutvumiseks kasutame kõiki viit meelt, muuhulgas näeme hollandi portselani ja maitseme ka salapärast kala, mida tsaaririigi valitseja just Eestis sööma õppis.
Miinimum osalejate arv grupis on 10 inimest ja maksimaalne 20 õpilast. Juhul, kui osalejaid on vähem, arvestatakse muuseumitunni hinda lähtuvalt miinimum osalejate arvust (10 inimest). Lõplik hind sõltub valitud tunnist.
EESMÄRK: tutvuda 18.sajandi maitsetega, Peeter I ajastu, tema maja ja Kadrioru pargi looga, omandada sõnavara
Toimumise aeg
Kinnituse ootel Pane tähele! Tegemist on eelbroneeringuga. Pärast eelbroneeringu edastamist tuleb e-maili eraldi kinnitusega, kui inimene on broneeringu üle vaadanud.
Pane tähele! Tegemist on eelbroneeringuga. Pärast eelbroneeringu edastamist tuleb e-maili eraldi kinnitusega, kui inimene on broneeringu üle vaadanud.