Knappe tiden ehk 18.sajandi gastronoomilised maitsed
Kultuuripileti projekti raames on osalemine TASUTA!
Siirdume ajas tagasi ja tutvume mitte ainult muuseumihoone põneva ajalooga, vaid ka tolleaegse toidukultuuri, etiketi ja traditsiooniliste roogadega. Kas mitu sajandit tagasi oli viisakas suppi luristada või taldriku ümber kontidest tara ehitada? Kas teadsid, et kartul jõudis igapäevasele söögilauale alles 18. sajandi teisel poolel? Toidu ja toidukultuuriga tutvumiseks kasutame kõiki viit meelt, näeme hollandi portselani ja maitseme salapärast kala.
Miinimum osalejate arv grupis on 10 inimest ja maksimaalne 25 õpilast.
Juhul, kui osalejaid on vähem, arvestatakse muuseumitunni hinda lähtuvalt miinimum osalejate arvust (10 inimest).
Eesmärk: tutvuda Peeter I ajastu, tema maja ja Kadrioru pargi looga, õpilane omandab vastava sõnavara, teab, missugused maitsed olid 18.sajandil
Märksõnad: Kadriorg, Peeter I, Katariina I, Katariina aed, palee, etikett, toidukultuur
Lõiming: ajalugu, keeled, loodusõpetus, inimeseõpetus
Kui kalendris puudub sobiv aeg, soovid broneeringut suuremale grupile või vajad lisainfot, kirjuta meile broneeringud@linnamuuseum.ee või helista (+372) 5887 0821 (E-R kell 9-17).
Püüame leida sobiva lahenduse!
Toimumise aeg
Kinnituse ootel Pane tähele! Tegemist on eelbroneeringuga. Pärast eelbroneeringu edastamist tuleb e-maili eraldi kinnitusega, kui inimene on broneeringu üle vaadanud.
Pane tähele! Tegemist on eelbroneeringuga. Pärast eelbroneeringu edastamist tuleb e-maili eraldi kinnitusega, kui inimene on broneeringu üle vaadanud.