Peeter I maja
Lõunapaus Peetri moodi
Tutvustame õpilastele 18. sajandi toidukultuuri, etiketireegleid, laua katmise põhimõtteid ja traditsioonilisi roogasid, kasutades sealjuures kõiki viit meelt ning võrdleme tänapäevaga. Õpime uusi temaatilisi sõnu ja nende kasutamist kõnes ja kirjas.
Miinimum osalejate arv grupis on 10 inimest ja maksimaalne 20 õpilast. Juhul, kui osalejaid on vähem, arvestatakse muuseumitunni hinda lähtuvalt miinimum osalejate arvust (10 inimest). Lõplik hind sõltub valitud tunnist.
EESMÄRK: tutvuda Peeter I ajastu, tema maja ja Kadrioru pargi looga, õpilane omandab vastava sõnavara, teab, missugused maitsed olid 18.sajandil
MÄRKSÕNAD: Kadriorg, Peeter I, Katariina I, Katariina I aed, palee, etikett, toidukultuur
LÕIMING: ajalugu, keeled, loodusõpetus, inimeseõpetus